Functieomschrijving

 • Afdeling

  Applicatie consultant

 • Locatie

  Rijssen, Overijssel

Functieomschrijving

Als applicatie consultant bij Planningsagenda ben je een fixer. Je bijt je vast in de applicatie en zorgt ervoor dat gebruikers met veel plezier met de software werken. Je ondersteunt een aantal vaste klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Je denk mee over de processen en de inrichting van de applicatie en ondersteunt gebruikers per e-mail, telefoon, of op op locatie van de klant. Ook verwerk je binnengekomen ‘tickets' met vragen, of verzoeken.

Je dagelijks werk is divers. Zo help je gebruikers met inloggen, geeft uitleg over nieuwe functionaliteiten en helpt klanten met het oplossen van problemen. Dit laatste gebeurt vooral via de beheerfunctionaliteit. Als je het interessant vindt kan je programmeertaal SQL leren, zodat je ook snel zelf dingen kan uitzoeken en aanpassen in de database, maar dit is geen vereiste. Dat zelfde geldt ook voor het opzetten van interfaces. Wanneer je merkt dat gebruikers vaak tegen dezelfde problemen aanlopen, maak je een handleiding of geef je een training. Op deze manier werken zij prettiger met het systeem en heb jij minder telefoontjes. Win-win!

Iedere klant werkt in een eigen inrichting, waardoor het systeem zo goed mogelijk aansluit op de processen en de wensen van de klant. Jij vraagt goed door naar de wensen en aankomende veranderingen. Op die manier ontwerp je met de klant passende oplossingen, waarna je deze samen implementeert.

Je werkt per klant met een vast aantal gebruikers, functioneel beheerders, of directieleden. Meestal zien deze mensen onze applicatieconsultants als onderdeel van hun eigen team. Dat vinden we prettig, omdat je dan snel kunt schakelen en prettig kunt samenwerken. Het vertelt ons natuurlijk ook iets over de waardering die we krijgen en de grote klanttevredenheid. Daar doen we het voor!

Over jou

 • Je bent communicatief vaardig. Het liefst spreek je ook een woordje Twents.

 • Je bent handig met verschillende IT-systemen (Zendesk, Planningsagenda, MySql, Workbench).

 • Je hebt HBO werk- & denkniveau.

 • Je bent goed in het bedenken van oplossingen, waarbij de klant zo snel mogelijk geholpen is.

 • Je laat pas los als iets gefixt is, en trekt aan de bel als je er niet uitkomt.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een marktconform salaris met een extra bonus op basis van performance.

 • Vast of tijdelijk contract mogelijk, in overleg.

 • 28 vrije dagen bij een fulltime aanstelling.

 • Flexibele locatie en werktijden.

 • Aantal uren per week in overleg, maar bij aanvang van de functie minimaal 24 uur. Dit is nodig zodat je goed kunt inwerken.

Over Planningsagenda

Planningsagenda is een applicatie voor professionals in zorg en welzijn, maar het grootste deel van onze klanten werkt in de arbodienstverlening. De naam Planningsagenda stamt nog uit de begintijd, maar inmiddels zijn we veel meer dan dat: een compleet softwareproduct dat alle andere cliëntvolgsystemen, portalen en planningstools overbodig maakt. Onze ambities gaan ver: met ons team zijn we op ons vakgebied de nieuwe sectorstandaard aan het neerzetten binnen Arbeid en Organisatie. Vooralsnog lukt dat heel aardig!

Organisaties die met onze software werken, besteden aanzienlijk minder tijd aan administratie. Tijd die vervolgens besteedt kan worden aan andere dingen. Zo zorgt onze inzet direct voor meer meer aandacht voor cliënten en patiënten. Ons werk heeft dus indirect een grote maatschappelijke impact.

Ben je enthousiast geworden? Wil je meer weten? Of wil je iets overleggen? Neem dan gerust contact op met Martijn (0628531604) of Robert (0657537911). Je kan natuurlijk ook direct solliciteren. Die mag naar martijn@planningsagenda.nl

Soliciteren